Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer ajándékba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer ajándékba?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, meg egy ideig védekezni szeretnénk a baba előtt, de 2 év alatt mindig o veszi az óvszert, hiába mondtam, hogy hagy szálljak bele enis, elvégre ez aam kevés pénz. Úgyhogy most arra gondoltam, hogy ajándékba (most ez így hülye szó).. semmi alkalom nincs.. de rendelnek amibe van többféle 30db ilyen diszkrét dobozban van és odaadnam neki. De nem jönne ki hülyén? Vagy mit mondjak miért adom?

Én 25/N ő 29/F

2020. okt. 19. 14:50
 1/6 A kérdező kommentje:
*nem kevés pénz
2020. okt. 19. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem jobban megörülne a fogamzásgátló tablettának.
2020. okt. 19. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak vedd meg, és mondd neki, hogy vettél óvszert, és kész. Ha nem egy háztartásban éltek, akkor lehet nálad, így ha ott keféltek, nem kell a csávónak vinnie.
2020. okt. 19. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért jönne ki hülyén? Nem is értem 2 év után még ezt cikinek érzed?
2020. okt. 19. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen egy 2 éves kapcsolatban tényleg cikinek érzed,hogy óvszert veszel?

Nem, egyáltalán nem jönne ki hülyén.És nem is kell semmit mondani,hogy miért adod.Annyit mondasz,hogy nézd vettem óvszert.Szerintem ennyi elég.

2020. okt. 19. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy van, hogy mindketten veszünk, mikor ki.

Amikor az elején voltunk, meglepődött, hogy én is vettem.

De ez mindkettőnk felelőssége, nem akarom, hogy csak ő vegye (mindenképp durex).

Szóval nem gáz, szerintem nem csak a fiúnak kell vennie.

Ne mondj semmi különöset, csak, hogy "vettem óvszert", vagy csak úgy vedd elő amikor szükséges.

2020. okt. 19. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!