Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik Pharmatex készítményt ajánljátok?
Még sosem használtam, de szükségem lesz rá a közeljövőben.
Olvastam, hogy van krém, kúp, tabletta is...
Az orál szexnél nem érezhető a krém?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Én egyiket sem ajánlom. Mindnél ki kell várni a hatóidőt. Tehát képzeld ezt úgy, hogy belendültök, de akkor meg kell állnod, mert hopp, fel kell helyezned a tablettát, kúpot, krémet akármit... és kivárni azt az x időt, amíg hat. Kész, azonnal elmegy minden kedved, meg a pasinak is.,
Plusz, a "Pharmatex-bébi' kifejezés sem véletlenül került bele a köztudata.
Én a kúpot használom mindenféle kiegészítés nélkül. Ha megnézed a pharmatex weboldalon akkor ott van hogy kinek mit ajánlanak, pl a kapszulát túlzott hüvelyváladék esetén.
De van akinek működik, van akinél becsúszik a baba így is, nem tudom hogy azért mert rosszul alkalmazzák vagy mert nem működik annyira jól. Tehát ha legalább 99%-os védelmet akarsz akkor inkább ne használd csak a pharmatexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!