Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármelyik fogamzásgátló tabletta kapható bármelyik patikában?
Nem. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy próbáljam meg a kórház patikáját, ami elég nagy készlettel rendelkezik mindenféléből, ott nem volt.
Később elmentem egy átlagos méretű Benu-ba, ott se volt, de egy nap alatt megrendelték és másnap már ki is tudtam váltani.
Volt, hogy kaptam egy bilétát, amivel később (legutóbbi alkalommal másnap) visszamentem, mert addigra rendeltek belőle nekem.
Ha sürgős (pl aznap kezdődik a mensid, és emiatt rögtön el is akarod kezdeni) akkor nézz be néhányba, valahol csak lesz. Esetleg meg tudják nézni a rendszerben hogy hol kapható legközelebb, de ebben nem vagyoo biztos.
Ha nem az utolsó pillanatban mész be és nincs készlet hiány az adott gyógyszerből akkor igény esetén bármelyik patikában megtudják neked rendelni
Alapból viszont csak a leggyakrabban felirt fogamzásgátlókat tartják, de egyébként ha már az utolsó leveled elején meg veszed a kövi dobozt akkor nem lesz baj, mert akkor még nem számit hogy egyből oda adják e vagy vissza kell menned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!