Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak esemény utánival kapcsolatban?
Az a helyzet hogy kiszakadt a gumi..A barátom úgy érezte elélvezett, de én nem éreztem semmit hogy a vaginámba ment volna, illetve mikor kihúzta akkor sem folyott semmi, de a gumi ki volt szakadva.
Teljesen be vagyok parázva, szerintetek vegyek esemény utánit? Illetve esemény utánival kapcs. Mire számítsak? Nem akarom kihányni, bonyolult lenne újra beszerezni, illetve mennyire lesz szabálytalan a mensim?
Nagyon nem szeretnék lebukni szülők előtt :(
Elég gáz, hogy a szüleid nem tudnak a nemi életedről.
Felelősséggel élni, szexelni, cselekedni, ezekhez ész kell és érettség. Kefélni a hülye is tud. Menj el nőgyógyászhoz, és kérj tablettát. Ő majd mindent elmond róla.
Folyott. Itt kiégtem.
Na mindegy. Nem értem a hányós részt hogy mitől félsz, hogy beveszed és hánysz? Nem így működik.
Elmész nőgyógyászhoz, ő felírja a gyógyszert. Elolvasod a gyógyszer tájékoztatóját, ő is elmondja hogy hogyan vedd be, megkérdezed mire számíthatsz. Kb ennyi.
A helyzet az hogy személyes okok miatt nem tudok nőgyógyászhoz menni. Barátom fogja elintézni húgával hogy legyen bogyesz.
Inkább az zavar, hogy nem tudom hogy a mensimet mennyire fogja felborítani, és hogy vissza áll-e magától.
1. Válaszolónak csak annyit hogy szerintem elég felellősség teljes maga az, hogy azonnal utánajártam a dolognak ismerőseim közt, hogy hogy tudnék beszerezni bogyeszt.
Gáz hogy nem tudnak, tudom, rohadt gáz egyébként olyan szülőkkel élni akik leragadtak a 70es években és bántalmaznak, de ez már más kérdés, csak annyi hogy szerintem amíg nem tudod mi van a háttérben, jobb ha nem ítélsz.
2es válaszoló:
Igen bocs ez tényleg hülyeség volt számomról, más elképzeléseim voltak az adagolásról kapcsolatban és emiatt merültek fel kétségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!