Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok venni esemény utáni tablettát? És körülbelül mennyibe kerül? Hány darab van benne? Hány alkalomra elég?
Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért egyszerre,dehát fontos mindenre választ kapnom:)2008. nov. 28. 11:36
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó...Ha belegondoltál volna egy kicsit is,ez egyáltalán nem volt "durva" ahogy te nevezted..Mivel azt sem tudtam hány darab van benne,és mennyit kell bevenni!Tehát teljesen logikus kérdés volt.
És mivel ezzel az eseményutáni tabival kapcsban egyáltalán nem vagyok tájékozott,azért bátorkodtam kérdezni!!Szerintem ez az oldal arra van kitalálva,ha nem tévedek.
És amúgy is nem akartam többször használni csak az első alkalomkor,mert eddig úgy tudtam h szűzen nem vizsgálnak meg,és az első alkalom után mentem volna dokihoz gyógyszert íratni.De mivel megtudtam h szűzen is ir fel gyógyszert igy úgy érzem megoldodott a probléma..
A normális válaszokért köszönet!Sokat segítettetek!
2008. nov. 28. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!