Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek eseményutáni tablettát?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem védekeztünk a párommal, előváladék került belém valószínű mert mikor leszálltam róla, jött ki neki belőle. 3 nap múlva kellene megjönni e, várjak csütörtökig és utána írassak fel 120 naposat? Köszi2020. szept. 13. 20:55
1/4 anonim válasza:
120 napos esemény utáni??? :o bocs, de valamit benéztél, 96 v. 120 ÓRÁS van, de minél később veszed be annál inkább csökken a hatékonysága. Ha eddig nem vetted be akkor már felesleges, jöhet az ima.
Előváladék már akkor kerül beléd ha "naaaa csak pár húzásra az elején", nem csak akkor amikor leszáll rólad.
2/4 A kérdező kommentje:
120 órásat akartam írni.
2020. szept. 14. 05:51
3/4 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor kell az esemény utáni. Egyébként előváladékban sokszor annyi mennyiségű spermium van, ami nem elég a megtermékenyítéshez (vagy nincs is...), de 100%-ra csak akkor zárható ki, ha használsz tablettát, viszont vigyázz, mert a hormonháztartásodra nagyon rossz hatással van, legközelebb védekezzetek biztonságos módszerrel!
4/4 A kérdező kommentje:
Szia, mindig védekezünk, most fordult elő , hogy elkapott a hév. Talán az is közre játszhat, hogy nem vagyok termékeny állapotban, hisz holnap után kellene megjönnie.
2020. szept. 14. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!