Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menszesz első napja és fogamzásgátló kezdete de a gumi kiszakadt, esemenyutanit vegyek be?
Ma kezdtem a tablettat. Menszeszem elso napjan, es kiszakadt ma a gumi....a tabletta leirasaban az van,hogy ha az elso nap kezdem mar hat... de nem tudom ez mennyire igaz...
Vegyek be esemeny utanit vagy nem szukseges?
Holnap kérdezz meg egy nőgyógyászt, akár telefonon is.
Felesleges megölni a szervezeted egy hormonbombával.
Elvileg dupla az esély hogy ne ess teherbe, de a tutit a doki mondja meg.
Nem értem, miért kételkedsz a tablettában, nem te vagy az első, aki szedi, tele lenne az internet vele, ha nem volna igaz, amit ráírnak.
A terhességet két körülmény is gyakorlatilag kizárja, az egyik a tabletta, a másik a menstruáció. Nincs mitől tartanod. (Itt, a GyK-n mindig vannak huhogók, akik a gyertyára is kotont húznának, és riogatnak, hogy menszesz alatt is teherbe lehet esni, meg hogy a tabletta sem 100%.) Ha esemény utáni tablettát akarsz feliratni, a doki úgyis megkérdezi, hogy nem védekeztetek-e, és ha elmondod, hogy bevetted azt a tablettát, hazaküld, nem fogja fölírni. A teherbeesés nem abban a pillanatban történik, amikor a pasi beléd élvez, hanem órákkal utána, a pete, illetve zigóta beágyazódása pedig még sokkal később történne meg, de a tabletta addigra biztonsággal felszívódott, és nem teszi azt lehetővé.
Nyugodj meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!