Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam egy pirosat tegnapelott, es szexeltunk a baratommal. Tegnap is voltunk együtt, viszont a szex után 1-1,5 órával vettem be. Az mennyire "veszélyes" hogy teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Azt is hallottam, hogy ha egy piros kimarad, mar akkor teherbe lehet esni.
És a tegnapelőtti tabit nem vettem be, csak a tegnapit.
2020. szept. 10. 12:45
1/11 anonim válasza:
Milyen pirosat? 😂
Honnan tudjuk milyen gyogyszert szedsz?
Placebó tabletta? Akkor nem hinném h terhes leszel.
De azt tegyük hozzá, elég gáz, ha így szeded, hogy elfelejted....
3/11 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló tabletta.
Mivel a fogamzásgátló temaba tartozik, valszeg arrol van szo.
2020. szept. 10. 18:40
4/11 anonim válasza:
Fudehülye...
Figamzásgátló tablettából van vagy 150féle. Honnan tudjuk, hogy a tied épo melyik, hány szem, milyen színű...
Fu*klogic....
5/11 A kérdező kommentje:
Mint minden fogamzásgátló egyforma!
21 piros, 7 feher -. -
De ha nem erted a kerdest, es ilyen Alpári paraszt vagy, akkor ne irj senkinek!
2020. szept. 10. 19:56
6/11 anonim válasza:
Nekem 21 feher volt es semmi piros, nem egyforma
7/11 anonim válasza:
Nem mind egyforma nekem pl csak 21 fehér szinű tablettám van előtte meg úgy volt hogy 24 aktiv és 4 placebo, de am igen a te esetedbeb gáz a kimaradt piros olvasd el mit ir a betegtájékoztatód
8/11 anonim válasza:
Nagyon remélem nem jön össze gyerek....
9/11 A kérdező kommentje:
Es az mekkora baj, hogy nem szex előtt veszem be, hanem utána par órával?
2020. szept. 10. 22:58
10/11 anonim válasza:
Az semmit nem számit ez nem esemény utáni az a lényeg hogyy napi egy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!