Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykrém! Megszakításos módszerrel EGYÜTT szeretnénk alkalmazni. Mennyire véd?
Nogyogyaszom azt mondta, hogy önmagában a spermicid vagy pesszarium nem biztonságos!
Kombináljátok a spermicidet pesszáriummal! És odafigyeléssel ésszel használjátok.
Csak azoknak ajánlott ez a módszer, akik nem ész nélkül szexelnek össze-vissza🙁
Akkor ez a 2 nem véd? Voltaképp ha nem megy bele, az előváladékot kell kiszűrnie, arra se elég ez a cucc?
Nem vagyunk felelőtlenek, nem szexelünk ész nélkül. Időben kikapja, nyilván. 3 évig fogamzásgátlót szedtem, de a mellékhatásai miatt le kellett tennem. Pedig nagyon szerettem.
A pesszárium, spirál és társai... furcsán hangozhat, de a hideg kiráz tőlük. Még tampont se tudok használni, a gondolattól rosszul vagyok hogy oda be kell tennem valami "nem odavalót".
A gumi még megoldás lenne, jelenleg ezt használjuk, de a fogamzásgátló után mindkettőnknek ég és föld.
Még ez a krém lenne a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!