Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 honapja szedem a fogamzásgátlót, es tegnap volt az utolsó feher tabletta elfelejtettem bevenni. Matol mar a pirosokat kell szednem, viszont, ki ment a fejembol, szinten nem vettem be. Ez gond, teherbe eshetek?
Nem vagyok hozzászokva, ezért felejtettem el.
Es olvastam, hogy ha a levél elejéről vagy a végéről nem szedi be az ember akkor a legnagyobb a teherbeesés kockázat.
Normális válaszokat.
De mért baj, ha azt egyáltalán nem veszem be az elsőt? Hisz a többit ugyanúgy fogom szedni.
Bocs a kérdésért, csak nem vagyok benne jártas
Még azt kérdezném, hogy ugye a tegnapelőtti piros kimaradt egyutt voltunk a párommal, tegnap is voltunk együtt, de csak a szex után vagy 1-1,5 órával vettem be az aznapi tablettát.
Mennyire "veszélyes" hogy teherbe eshetek?!
Ha placebo marad ki az nem veszélyes abban nincs hatóanyag ez neked a fehér tabletta
HA piros tabletta marad ki az probléma ha 24 órán belül észre veszed és beveszed akkor jó(a legtöbb betegtájékoztató azt irja ilyenkor az sem baj ha 2 tablettát veszel be egyszerre a lényeg hogy pótold +kiegészítő védekezés 1 hétig) , ha nem akkor lehet probléma igen főleg hogy nem szeded régóta
8-as valaszolo koszonom.
Ez volt a kerdesemre a valasz.
Azt az egyet nem vettem be tegnap, nem ertem 2-t bevenni. Igy az teljesen kimaradt az az egy,az elso.
Akkor van ra esely hogy terhes leszek/vagyok?
Neten azt irtak, ha a level elejerol nem vesszuk be, es tobb mint 12 ora eltelik akkor valoszinuseges a nemvart terhesseg.
Es tegnap szex utan 1-1,5 oraval vettem be a tabit baj? Megtortent a megtermekenyites?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!