Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez normalis? A 72 oras tabi utan.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis? A 72 oras tabi utan.

Figyelt kérdés
a 72 oras tabi utan ra 5 napra megjott, de csak 3 napig tartott es elso nap nagyon de nagyon eros volt. Es mostmeg mar a 43. napba vagyok es meg mindig nem jott meg.
2010. aug. 6. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem normális, de az esemény uténi tabletta lórugásnyi hormont tartalmaz ami felboríthatta a hormonháztartásod.

Vagy akár terhes is maradhattál :S

2010. aug. 6. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
a 72 órás hormon tartalmú készítmény. arra szolgál, hogy a szervezet ne hadja beágyazódni a megtermékenyített peesejtet. ezért jó erősnek kell lennie. de figyelj ma péntek van. menj le a legközelebbi DM-be és vegyél egy tesztet. szerintem nem vagy terhes, de azért a negatív eredmény téged is le fog nyugtatni.
2010. aug. 6. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
esküszöm nem beszólni akarok, de ezzel a témával kapcsolatosan ezerszámra vannak válaszok. nem kell kikerülni a kérdés elküldése előtti kékkel írott kiemelt kérdéseket, mert kidobja az ilyen jellegű kérdéseket. nem normális, de elmész egy dokihoz, s az megmondja mennyit ártott a 72 órás tabi. valószínű sokat. így valószínű minél hamar orvoshoz kellene látogass...
2010. aug. 6. 12:41
 4/5 A kérdező kommentje:
meg milyutan megjott ra 1-2 hetre voltam nogyogyasznal, es megnezett ekograffal, nem vagyok terhes. biztos.
2010. aug. 6. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, ez normális dolog lehet. 17 évesen(azt hiszem ) szedtem be én is, és még kb fél évig rendetlenkedett a havim. teljesen felborítja a hormonjaidat, és e miatt van.:)
2010. aug. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!