Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta után szúró, égető érzés vizelés közben. Ez normális?
72 órás tablettát vettem be 5 napja. Azóta vizeléskor szúró égető fájdalmat érzek. Első kettő nap nagyon erős volt, még vér is jött. Harmadik nap enyhült a dolog, viszont a 4-dik naptól megint erősebb ez a fájdalom. Már nem csak vizeléskor érzem hanem a nap 24 órájában.
Mitől lehet ez a fájdalom? Mi okozhatja? Érdemes nőgyógyászhoz fordulni vele? A tabletta okozza vagy elkaptam valami fertőzést?
Azóta nem voltam együtt szexuális úton a barátommal, csakis szájjal és kézzel értünk a másikhoz. Kérlek válaszoljatok.
Az utóbbi kommentnél kissé érthetőbbeket várok. Pulyka alatt gyereket értesz? Nyilván azért kell tabletta mert nem gyereket akartunk csinálni hanem sajnos hiba csúszott a fogamzás gátlásba.
De a fő kérdéseim nem a "rómejó" és a "pulyka" köré épültek :)
A pulyával a gyerekre céloz XD
Amugy szerintem keress fel egy nőgyógyászt..ezt a tablettát..amúgy is inkább úgy jó beszedni, ha konzultálsz előtte a nőgyógyászoddal, mert elég rendesen felborítja a hormonháztartásod..és elméletileg 1* szabad alkalmazni, 2* már veszélyesebb..úgy halottam nem éppen jó:S persze a muszály nagy úr:S
Igen, természetetesen nőgyógyász írta fel. De a biztonság kedvéért bejelentkeztem vizsgálatra megint.
Köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!