Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tokéletes fogamzásgátlo....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tokéletes fogamzásgátlo. Szerintetek létezik ilyen? és nem a biztonságra hanem a kényelemre gondolok

Figyelt kérdés
szal se macera se szag , se mellék hatás, és jobb mint a kulön szoba :D
2010. aug. 5. 21:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
amugy a diannátol szép lett bőröm,hajam, körmöm. jol éreztem magam a bőrőmben, csak a párommal nem :s
2010. aug. 5. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, hormontartalmú a hüvelygyűrű is. Pesszáriumról hallottál már?
2010. aug. 5. 22:09
 13/24 Morcika83 ***** válasza:

Azt amit te keresek sterilizálásnak hívják!Bár mellékhatása ennek is van.

A kérdésre a válasz nincs! Vagy macera vagy hormonkészítmény válassz, ez van, esetleg ha álandó párod van nézz utána a férffogamzásgátlóknak, nem tudom hogy itthon kapható e már.

2010. aug. 5. 22:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Megszakítás.... de az meg nem túl biztonságos :S Úgyhogy sajnos nincs olyan amilyet te keresel :(
2010. aug. 5. 22:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Én Laurintát szedek több mint fél éve és én semmilyen káros mellékhatást nem tapasztaltam,csak egy picit megnőtt a mellem,de ennek csak örülök. Ezen kívül semmi,úgyhogy bátran ajánlom!

18/L

2010. aug. 5. 22:53
 16/24 A kérdező kommentje:
szoval akor eddig tabit javasoljátok a legtöbben
2010. aug. 6. 06:53
 17/24 anonim ***** válasza:
hát igen a tabit, de normális orvossal kell felíratni. de van egy fogamzásgátló inekció is. keress rá a neten. sokan használják már külföldön...amúgy nekem a yaz vált be, semmi tünetem nem volt, a libidom is a régi...
2010. aug. 6. 12:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Injekciót én nem ajánlom. Ha valami gáz van, azt nem lehet úgy abbahagyni, mint a tablettát, nem lehet kivenni sem. Akkor már inkább az implantátum.
2010. aug. 6. 14:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Én ezerszer inkább a macerát váltasztanám, minthogy aztán ne kívánjam a páromat. Írtad hogy neked is ez volt vele a problémád. Hát te tudod hogy megéri-e feláldozni a jó szexet a kényelemért cserébe.
2010. aug. 6. 14:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Sztem nem macerás... berakod... 3 hét múlva leveszed.. ennyi

és igen, hormonos, akár a tabletta, csak a hüvelygyűrű nem annyira káros és nem befolyásolja hányás, hasmenés..

ha ez neked macerás, akkor menj apácának...

az egyik válaszolónak: sztem a pesszárium is túl macerás neki, azt is fel kell rakni, aztán levenni.. mindig amikor vkivel d.ug

2010. aug. 6. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!