Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Este kell szedni a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este kell szedni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom hogy este érdemes bevenni. Miért?

2020. szept. 1. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen
2020. szept. 1. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy az orvosod mondta
2020. szept. 1. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért javasolják,hogy este mert az emberek nagy része este otthon van és kevesebb esélye van,hogy elfelejted.

Igazából mindegy a nap melyik pontján veszed be az a lényeg,hogy minden nap ugyanakkor vedd be.

2020. szept. 1. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy az orvos mondja

Nekem pl este 5-9 kozott kell, es ha 1 et elfelejtek masnap nem szabad kettot akkor azt ki kell hagyni

2020. szept. 1. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de a lényeg hogy nagyjából (pár óra eltéréssel) ugyanakkor vedd be minden nap. Azért javasolják az estét mert reggel rohansz, napközben dolgozol, este nyugiban meg van időd bevenni.
2020. szept. 1. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Este szedem mert nem felejtem el és este már nem nagyon járkál az ember wc-re (esetleges hasmenés gyengítheti a hatását)
2020. szept. 1. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én pont délelőttöt vagy az ebéd utáni időszakot javasolnám, mert ha este veszed be és utána elmész mulatni vagy csak haverokkal inni kicsit és utána hánysz vagy megy a hasad akkor abból baj lehet
2020. szept. 1. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is az este 9et lőttem be. Akkor nyugi van, a nagy rohanásban nem felejtem el (bár csipog a telefon a biztonság kedvéért)

Illetve írja a tájékoztató is, hogy ha hasmenés/hányás miatt kikerül a felszívódás előtt (ami kb 4 óra) akkor gyengül a hatás. Teszem azt egy reggeli kávé jobban meghajt, vagy napközben 1 nagy pohár víz, egy zsírosabb, rostosabb ebéd...

2020. szept. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!