Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Felíratnátok csak a bőrötök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felíratnátok csak a bőrötök miatt fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Egyébként 18éves lány vagyok és van barátom, de csak ritkán élünk nemi életet. Szóval igazából csak a "szép bőr" miatt szedném. Megérné? Mert elég sok pattanásom van és ami a legrosszabb hogy a helyei is látszanak. Vagy van rá jobb mód?
2010. aug. 5. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem érné meg, inkább egy jó bőrápolót irass fel! Ki tudja, a szép bőr mellett milyen egyéb, nem kívánt hatásai lennének a tabinak. Úgy is megérné, ha felszednél 15 kilót, és állandó fejféjés kínozna? Vagy ha utána nem lehetne gyereked?
2010. aug. 5. 20:36
 2/15 anonim válasza:
A kozmetikusom is ezt csinálta, és mondta, hogy nem ajánlja, mert amint abbahagyja (30 évesen) újra kijönnek a pattanások.
2010. aug. 5. 20:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért gondolkozok rajta nagyon.. meg meghízni semmiképp nem akarok inkább a ragyák maradjanak , minthogy kövér legyek! Amúgy kozmetikushoz is járok néha csak hát az kevés...
2010. aug. 5. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát azért ennél sokkal kevésbé "radikális" módszerekkel is szép eredményeket lehet elérni. Menj el egy bőrgyógyászhoz, ő majd megmondja, mi a legjobb neked!
2010. aug. 5. 20:55
 5/15 A kérdező kommentje:
Már voltam, de ő csak krémeket ír fel amik kimarják a bőröm de a helyét nem mulasztják el.. pedig direkt mondtam h a helyére kell.
2010. aug. 5. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Más bőrgyőgyászhoz menj! Sajna ebben a szakmában sok a kókler.
2010. aug. 5. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Bizony. Elég széles választék van az acne kezelésére, a szárító vackok (mint pl. az Akneroxid) tényleg nem sokat érnek. Az acnét alapvetően baktériumok okozzák, szóval első lépésben lehetne alkalmazni Zynerit, vagy pedig Meromycin oldatot, ezek helyileg alkalmazott antibiotikumok.
2010. aug. 5. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Bocs, Zineryt akart lenni.
2010. aug. 5. 21:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Értem de ez akkor a helyére is jó?
2010. aug. 5. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez az újabb pattanások kialakulását hivatott kiküszöbölni. Ha a bőrödön hegek maradtak, akkor azon semmi sem fog tudni segíteni. Illetve idővel majd elhalványul.
2010. aug. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!