Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit híztatok a fog. Gátlótól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit híztatok a fog. Gátlótól?

Figyelt kérdés

Én 2 és fél éve szedek és kb 10 kg-t, sztetek ez sok?

Azt vettem észre h többet eszek, olvastam h ilyenkor az van h "elhiteti h terhes vagy" azért eszünk többet, nem tudom ebből mi igaz, de azért annyira sokat nem eszek.

Amúgy 2 évig Lindynette20-at szedtem most fél éve Sensoentte-t(ugyanaz a 2)

Tudtok fogyni fog.gátló szedés alatt?

Egy neten válaszoló orvos azt írta, h nehezebb.Szerintetek váltsak, kockáztassam meg?Nem tudom h sok-e ez a 10 kg 2 év alatt, a hasamon látszik és a combomon.De más szempontból pedig tökéletes a gyógyszer.

2010. aug. 5. 12:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocsi: fog.gátló :)
2010. aug. 5. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

10 kg rengeteg, váltanod kéne.

Barátnőm egy kilót nem hízott tőle, 3 éve szedi.

2010. aug. 5. 12:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 4 kg-t híztam egy év alatt, ebből már 3-at lefogytam, szóval le lehet fogyni persze!
2010. aug. 5. 12:54
 4/13 anonim válasza:
100%
egy kicsit könnyű ráfogni a gyógyszerre én 4 év alatt nem híztam tőle,vagyis ha 1-2 kg rám jött, tuti nem attól. szerintem sportolj és figyelj a kajálásra.
2010. aug. 5. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 1 éve szedem ugyanazt amit te, max 1-2 kilóval vagyok több, de ez nem látszik meg, amúgy nekem is bevált ez a gyógyszer.
2010. aug. 5. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Úristen 10 kilót híztál és még gondolkodsz hogy sok-e? A 10kg az rengeteg. Én a helyedben azonnal abbahagynám, vagy ha nem, akkor sanszos hogy úgy jársz mint egy ismerősöm aki 20kilót hízott, nehogy te is akkor kapj észbe.
2010. aug. 5. 19:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, tudom h nem kevés, de arra gondoltam h annyira nem is sok és annyira nem is látszik meg, csak épp amennyire "kell"

De viszont félek h ha másikra váltok, akkor az nem válik be..:(

2010. aug. 5. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Szóval arra gondolsz, hogy nem is sok, meg nem látszik? Oké, nem baj az, de döntsd el előre, hogy mennyi az a plusz tömeg, ami már sok, mert ha nem, akkor menet közben nem fogsz rádöbbenni, hogy ez már sok, és felszedsz 30 kilót ugyanúgy, ahogy ezt a 10-et is. Szerintem a +10 kilós kilátással bele sem vágtál volna ebbe a tabletta-ügyletbe, nincs igazam?
2010. aug. 7. 15:06
 9/13 A kérdező kommentje:
De, igazad van, csak hát mégsem pár hónap laatt, hanem majdnem 3 év alatt jött fel ennyi és azért nem tűnik soknak, beszélek az orvosommal h mit tanácsol, köszi
2010. aug. 7. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:

A Sensonettben olyan kicsi a hormonmennyiség, hogy ettől tuti nem hízol! Én is ezt szedem és ami hormongyógyszert kaptam a pajzsmirígyemre, amellett nem kellett ezt a gyógyszert váltanom másikra, mert a doki azt mondta ebben alacsony a hormon ahhoz, hogy kiüsse a kettő egymást.

Semmi köze az éhségérzetnek ehhez.Tornázz és diétázz.

2010. aug. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!