Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtermékenyebb időszakban bennem ment el.a barátom. 1éve szedek fogamzásgátlót.A minimális esélyét is kiszeretném zárni a teherbeesésnek de ma ünnep nap van és nincs orvos. Hogy tudnék esemény utáni tablettát kérni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 10:12
2/11 anonim válasza:
Drága szívem, ha szedsz fogamzásgatlót, akkor nem lehetsz terhes. Én se szedek a fogamzásgatló mellet mást, óvszert se hasznáunk, 3 éve csinaljuk így, semmi baj nem volt.
3/11 anonim válasza:
Ne csinálj hülyeséget!
1. Fogamzásgátló szedése mellett nincs termékeny időszak. Ezt erre találták ki. Ha rendesen szedése, nyugodtan bármikor beléd élvezhet!
2. Fogamzásgátló mellett TILOS esemény utánit bevenni, akkor is, h hasmenéses vagy, vagy hánysz, vagy kifelejtettél 1-2 szemet!
4/11 anonim válasza:
Ahogy a #3-as írja, ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, fel is szívódott akkor gyakorlatilag 0 az esélye a teherbeesésnek. A legrosszabb amit tehetsz hogy beszedsz egy esemény utánit - azzal pont a fogamzásgátlód hatását kavarod meg és pont ettől válhatsz termékenyé a szedése mellett is.
5/11 anonim válasza:
Ugyan minek szeded a tablettát, ha ennyire nem bìzol benne/ nem tudod, mire való? Én 8 évig szedtem, mindig bennem ment el a férjem, óvszert sose használtunk. Amikor abbahagytam és akartunk gyereket, első alkalommal rögtön megfogant a baba. Jól véd az a tabletta.
6/11 anonim válasza:
Már megint 1 ilyen kérdés...
Mi ez itt? 1992 Bravo magazin??
7/11 anonim válasza:
De miért ment el benned ha nem akartok gyereket? Vagy ő akar?
8/11 anonim válasza:
#7; Gondolom a srác tisztában van a fogamzásgátló hatásával.
9/11 Joe.38 válasza:
Ha teljese ki akarod zárni a teherbe esést akkor miért nem popsiszexet csináltatok? Oda bátran elélvezhet , oda bátran beleélvezhet a pasid.
10/11 anonim válasza:
1. sok embernek nem jön be...
2. nagyon nem egyforma érzés szóval valószínűleg ezért
3. popsi amúgy sem erre való
Le lehet pontozni 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!