Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló tabi nem libidógyilkos ?
Állami nőgyógyász is tud írni, ha nincs lehetőséged magánba menni. Sajnos nem lehet előre tudni, hogy melyik hogy fog hatni a szervezetedre, mert mindenkinél különböző. A különböző márkák más-más mennyiségű és típusú hormont tartalmaznak, de gondolom az orvosod ezt figyelembe vette, amikor újat írt fel.
Ha már 4 félét kipróbáltál és mindegyiknek ez volt a mellékhatása, érdemes lenne más védekezési módokat kipróbálnod. Ha hormonális védekezésnél szeretnél maradni, ott a hüvelygyűrű, ami kevesebb hormont tartalmaz, mint a tabletta. Így lehetséges, hogy ezzel elkerülheted a mellékhatásokat.
Akkor meg is van miért nem ajánlotta. Nekemaz egyik gyógyszer is túl gyenge hormon tartalmú volt, pecsetelo vérzést okozott sokáig.
6000Ft/hó az nekem drágának számít igaz ez relatív.
Pasiként azt mondom: Az egyik exem Lindynette-t szedett, a libidójával nem volt gond.
...ja, és én fizettem. Ha már normálisan akartam a játékot. ;)
7 Közös kassza van így tökmindegy melyik zsebből megy, de a 6000Ft drága érte szerintem.
Utánakérdezek a Lindynettenek,köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!