Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szed itt vki yaz-t?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szed itt vki yaz-t?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 4. 14:09
 2/12 A kérdező kommentje:
esetleg vki, aki igen?
2010. aug. 4. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 4. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
én azt szedek, miért kérded?
2010. aug. 4. 14:26
 5/12 A kérdező kommentje:
csak a tapasztalatodat kérném.. :)
2010. aug. 4. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
hát nekem nagyon bevált, nem voltak mellékhatásai, csak jót mondhatok róla. nagyon drága, de megéri az árát. nem fáj a menstruáció, kevés ideig tart, és nagyon kevés is jön. nincsenek pattanásaim(mondjuk azelőtt se volt olyan kitudja mennyi), nem panaszkodhatom. az első három hónapban is annyi mellékhatása volt csak, h az első levél után volt pár nap barnázás, s annyi. te mióta szeded? mit tapasztaltál? azt hiszem nagyon kevesen vagyunk ezzel a gyógyszerrel az oldalon...
2010. aug. 4. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:
igen, mert nem kapható magyarországon.. én ezt szedtem 9 hónapig, aztan volt 3 hónap szünet az érettségi, felveteli miatt.. és most megint el akarom kezdeni szedni..
2010. aug. 4. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
aha értem. szerintem szedheted nyugodtan, ha előtte is ezt szedted, és nem voltak problémáid. neked is lerövidült volt a menstruációd? mert nekem nagyon.4 napig tart, amiből az első és utolsó olyan semmilyen, a második kicsit erősebb a harmadik meg erősecske. neked se voltpanaszod rá? megköszönném, ha leírnád, te miket tapasztaltál mellette... asszem egyedüli vagy, aki ugyanezt szedi, s olyan jó, hogy kérdezhetek. én8 hónapja szedem:)
2010. aug. 4. 14:37
 9/12 A kérdező kommentje:
nem, nekem 2 napig tartott.. vagyis 1 napig erősen, aztan még 1-2 nap gyengén.. de akkor már szinte szexelni is lehetett :) a bőröm, hajam szép lett tőle, többen is dicsérték.. bár a hajam lehet, h az Avon-os sampontól volt :) amugy nem hiztam tőle, csak amikor abbahagytam, jött föl 4 kg, de akkor 2-3 hétig beteg voltam, nem igazan mozdultam ki, lehet, h azert volt..
2010. aug. 4. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
aha, én is fogytam 4 kilót, de lehet az államvizsga miatt adtam le azt a pár felesleget. nagyon szépen köszönöm, h írtál a tapasztalataidról:) kezd el nyugodtan, ha orvos írta fel azelőtt, akkor szerintem most is használni fog. ja, te arról hallottál, hogy a yaz! hatását csökkenti a gref? vagy ez csak szóbeszéd?
2010. aug. 4. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!