Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják nekem, hogy hülye vagyok, mert védekezek. Hát ehhez meg ki mit szól? Kiakadtam.
beszélgettem 2 haverral, és megkérdezték, h mi mivel védekezünk, és mondtam, h gumival, mert nem akarok terhes lenni. erre az egyik bevágta, h jajj, de besz.ri vagyok, a pasim még mindig nem tud vigyázni??
kicsit sziventalált a dolog.. :S
Idióták:)!
A megszakításos védekezés?-az semmi.Nagyon kockázatos.De hát ha nekik jó,hátha besikerül nekik egy aprócska kis ajándék 9 hónap múlva ;):D
Te okosabb vagy náluk , és jól teszed h gumival védekezel!Szerinted miért reklámozzák mindenhol azt, hogy óvszerrel!! védekezzenek az emberek-nemcsak a nemi betegségek miatt is. Magyarországon van a legtöbb abortusz,és pontosan az ilyen felelőtlen tinik miatt!
haverjaid ostobák ha halgatsz rájuk te is az vagy
inkább kicsit észhez térhetnének védekezni KÖTELEZŐ
és az ő pasiuk se tud vigyázni mert nem lehet úgy védekezni hogy na majd amikor lövök kiveszem ESÉLYTELEN
Ez szánalmas. Pearl indexet mutass nekik, bár az sem fog érni semmit. Inkább a lányokkal kellene beszélni. Bár azok is legalább ekkora idióták, ha hagyják....
Aztán majd az abortusszal már nem fognak ennyire dicsekedni. Utálom az ilyen férfiakat. Legszívesebben akkora büdös nagy pofont lekevernék az ilyeneknek, hogy többet szexelni sem lenne kedvük.
Persze nem az ő gondjuk, nem nekik kell abortuszra menni...majd max kifizetik a 30 ezret, lehet olcsóbban megússzák, mint ha 1-2 évig gumiznának.
Az ilyenek mindig felidegesítenek, pedig nem az én dolgom.
Csak kicsit érzékenyen érint, mert láttam már pár abortuszt (élőben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!