Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire megbízható?
Egyik barátnőm mondta, hogy ő nem szed fogamzásgátlót, nem használnak óvszert, hanem a méhnyaknyákot vizsgálja, és ha az nem termékeny, akkor mehet a menet minden nélkül. Szerinte ez közel 100%, és látok is benne logikát, hiszen valóban nem tudnak haladni a hímivarsejtek, ha nem adott nekik a környezet.
Én most megvizsgáltam, és konkrétan szinte semmilyen nyákom nincs, epp csak kicsit nedves lett az ujjam, mintha vizes lenne. Ezek szerint akkor ebből most nem lenne baba? Óvszert gondoltam lecserélni. Tabletta volt a terv, de ez nyilván olcsóbb lenne.
Van termékenység tudat módszer ami elvileg közel 100%os,viszont ehhez tanfolyamot kell elvegezni és rengeteget tanulni, megismerni a saját testünket hogy biztonságos legyen.
Te otthon nulla tudás nélkül ne kezdd alkalmazni!
A barátnőd neve előtt ha nincs nőgyógyász orvosi doktori jelző.
Akkor ne adjon jó tanácsot. Te meg ne bízz semmit a logikára.
Vagy oroszrulettezz csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!