Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzasgatlo 100 szazalekos vedelmet ad? 16/L
Figyelt kérdés
4 honapja egyutt vagyok a baratommal,es mar tervezzuk hogy lefekszunk egymassal o 19/F en 16/L mind a kettonknek ez lenne az elso. S cisztam volt,ezert az orvos felirt nekem Minerva fogamzasgatlot.Ha ezt rendszeresen szedem, akkor ugye nem tortenhet baj ha gumit nem is hasznalunk? vagyis en ugy gondolom, hogy ha gumi is + tabletta is..biztonsagosabb lenne..de ez felesleges? vagy van benne igazsag?2010. aug. 3. 12:51
11/17 anonim válasza:
Jahát, ezer dugásból egy terhesség, vátevör. Ezer kufirc megvan öt év alatt, lehet hogy nem akarnék gyereket 22 évesen.
12/17 anonim válasza:
Miért nem sikerül megérteni, hogy nem lehet leírni az esélyét százalékban pontosan...?
13/17 anonim válasza:
A satisztika nem dugásonként értendő gyáá, hanem emberenként... 100ból 99 esetben nem csúszik be. A maradék is csak azért, mert a szervezetük nem úgy működik vagy esetleg valami mást is szed és attól csökken a hatékonysága... A nemi betegségektől nem véd, állandó partnerrel viszont ha működik a tabletta az esetedben akkor nem csúszik be.
14/17 anonim válasza:
igen,az a pici maradék csak azért,mert nem jól szedi,vagy vmi miatt csökkent a hatása.
15/17 anonim válasza:
a fogamzásgátló 99,98% szerintem, de az biztos, h a gumi + fogamzásgátló együtt hatásosabb, de nem fontos. ha te úgy érzed, ez megnyugtatna, akkor használjátok mindkettőt!
16/17 anonim válasza:
Semmi sem 100%-os. Láttam én már hurok mellett ikercsászárt:D Sőt, még elkötés mellett is előfordul:)
De szerintem ne aggód túl. Az egyik legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer. Szerintem felesleges gumit is használni mellé.
17/17 anonim válasza:
Nem kell ide szerintem statisztika. Én 9 hónapig szedtem fogamzásgátlót és amellett sem engedtem h belémmenjen.És lám' nem lettem terhes.És mindezt csak azért mert számomra igy megnyugtatóbb. Mellesleg ha az orvos valóban a te szervezetedhez megfelelő gyógyszert ír fel és minden nap pontosan ugyanabban az időbe veszed be és mellette nem szedsz mást(pl antibiotikumok) akkor szinte valószínűtlen a teherbeesés. De ez a tabletta minőségén is múlik és a te szervezeteden is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!