Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire egyszerűen szakadnak a gumik?
Életemben először fogok szexelni a barátommal. 18 éves vagyok, és már nagyon szeretnénk, de én nagyon félek, folyton hallom a sztorikat a kiszakadt óvszerekről és ezért iszonyat bátortalan vagyok, nem akarok teherbe esni.
Anyám azt mondta, hogy ő már 23 éve óvszert használ kizárólag, és sosem történt velük ilyen, engem is szerettek volna, és nem "véletlenül" születtem.
Ugyanakkor nem akarok szedni fogamzásgátlót, úgy hallottam, az elég káros. Mi a titka a dolognak? Ha durexet veszünk, az jó? Vagy masculint? És utána esemény utáni tablettát, vagy hogy? Mindenképp el akarom kerülni, hogy akár véletlenül is terhes legyek
Ami azt illeti, fogamzásgátló mellett gyakrabban születik gyerek, mint gumiszakadásból. És tényleg nem hinném, hogy az az üdvözítő út, ha tönkrevágod a szervezeted.
Én direkt próbáltam párszor szétszakítani a gumit, de rohadt nehezen sikerült. Nem mondom, hogy lehetetlen, de azért komoly teljesítmény kell hozzá.
De ha nagyon parázol, akkor óvszer + megszakítás.
Nekünk a LifeStyles óvszerek váltak be.
Nyugi, nem fog csak úgy kiszakadni, csak figyeljetek, hogy jól tegyétek fel.
És csak úgy ne kapkodj be esemény utánit, mert teljesen fel fogja borítani a hormonrendszeredet. Csak akkor vegyél be, ha baleset történik.
Évek óta csak gumit használunk azzal a szabállyal, hogy nem mehet el bennem. Eddig egyszer szakadt el, de egyből észrevettük mert más érzés volt és hangos is.
Viszont pár dologra érdemes odafigyelni: jó minőség (nem a noname kínai sz@r*k), legyél elég nedves, ne legyen sérült sem a doboz sem pedig a csomagolás és jól rakjátok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!