Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezési módszert ajánlotok?
Koton.
A pasid meg legyen férfi, és ne olyan, mint egy önző hisztis kislány.
Sok Phaematex baba van ;)
Mondjuk minden mellett is lehetsz terhes, az egyetlen biztos védekezés a cölibátus😅
Nekem a párom ugyan ez mint a tiéd, 5 évig megszakítással voltunk együtt, utána már terveztük a babát, ami egyből sikerült is utána.
Na ezzel nem erre buzdítalak, mert ez is akkor jó ha olyan a ciklusod mint az óra :)
Itt nem hisztiről van szó. Sokáig merevedési gondjai voltak lelki probélmák miatt (előző kapcsolat). Azt sikerült együtt leküzdenünk, már csak a gumival van gond. Nem mindig mond "csődöt", de gyakran igen. Próbálkozik, van, mikor ő erőlteti, de hiába...
A megszakításban annyira nem bízok. Gobdolkodtam már a caya pesszárium és gél kombón, de sosem használtam még ilyesmit, úgyhogy kicsit tartok tőle.
Sajnalom a parod, az enyem se hisztibol mondja, mivel az elozo kapcsolatomban en nar bogyot szedtem, igy nalunk az megmaradt, hogy bogyot szedek es neki nem kell szenvedni. (Termeszetesen, ha barmi baj lenne a bogyoval az elmult 2,5 ev szedes utan, o maga kert volna meg, hogy masra valtsak. Miutan osszejottunk ezt meg is beszeltuk😊)
Ezeket neked kell merlegelni. Sok forum, cikk van rengeteg vedekezesi modrol. Ha hormonmentesben gondolkosz, ajanlom a “hormonmentes” oldalt (asszem kifejezetten ez a neve), ha hormonosban, akkor spiral/huvelygyuru. Oltast nem ajanlom, rosszabb, mint a bogyo.
Termeszetesen nogyogyasszal konzultalva ajanlanam a dontest neked.
Ha megis bogyo mellett dontesz, irj es valaszolok barmire azzal kapcsolatban.😊
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!