Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap reggel szexeltünk a barátommal,és kiszakadt a gumi,elment bennem,csak a végén vettük észre. Hova menjek tablettáért? Valamint még nincs késő?
22éves vagyok,a barátom 21,mindketten végeztünk a sulival,már dolgozunk,én lassan egy éve,ő pár hónapja.
Ő aztmondta ne vegyek be gyógyszert,és ha baba lesz tartsuk meg ,mert ő szeretné nagyon.
Nagyon szeretjük egymást,de félek a szüleim véleményétől,tudom,hogy fiatalok vagyunk,de mások is szültek ennyi idősen.
Ti mit tennétek? Soha nem voltam ilyen helyzetben.
Mocskolódó kommentekre nincs szükségem!
Irass gyorsan nőgyógyásszal eseményutánit és vedd be.
Ez így szerintem is túl elhamarkodott.
Ez kerdes? Esemeny utani tabletta, de nagyon gyorsan.
Azert egyedul is utananezhatnel, hol kapod meg.
Többiek is írták: 72 órád van, hogy felirass egy esemény utánit. Csak receptre kaphatod, szóval orvoshoz kell menni. Minál hamarabb, annál jobb.
Az esetleges terhességet ne kockáztasd, mégha a párod mást mond. Fiatalok vagytok és ő meggodnolatlan f@szságot mond.
Írnak ott is.
Elmész végül gyógyszerért?
#6os
Nálunk is kiszakadt, felhúzta, azután egy pózban szexeltünk csak (lovagló), és miután elment, leszálltam, akkor vettem észre, hogy kiszakadt a gumi.
Természetesen elmentem esemény utániért. Nőgyógyász írja fel, ha elmondod mi történt. Ugyanis vénykötelesek az esemény utánik.
Ugyanazzal a pasival ugyanebben a pózban másik alkalommal is elszakadt, a teteje teljesen levált az óvszernek. (durex)
Akkor nem ment el, hamarabb észre vettük.
És volt még egy ugyanilyen alkalom mással is.
De 8 év alatt, hosszabb párkapcsolatokkal, összesen ez a 3 alkalom volt, hogy elszakadjon a gumi.
Igen,végül elmentem gyógyszerért.
A gumi szakadósban teljesen igazat adok az előttem szólónak,nem az első eset nálunk sem ,hogy kiszakadt ,szerencsére akkor időben észre vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!