Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek el esemény utániért?
Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót de a napokban volt hasmenesem.
Bar sosem a tabletta bevetele utan.
Mindig este veszem be es hasmenesem az elmult 3-4 napban volt de reggel.Szoval elvileg volt ideje felszivodni a tablettanak.
Ma este voltunk egyutt a parommal
Es bennem ment el.
Beszedtem jol a tabit de most izgulok,szerintetek menjek el esemeny utaniert?
Vagy igy is ved a tabi?
Idoben szedtem be,azota nem volt hasmenesem.
Elore koszi a valaszojat.
2020. júl. 13. 11:16
1/3 anonim válasza:
Ne menj el, mert a kétféle hatóanyag tabi lehet "ütni" fogja egymást és úgy felborítja a hormonháztartásod mint a sicc, csak rontasz vele a helyzeten. Ha bizonytalan vagy a felszívódás vonatkozásában akkor inkább használjatok addig gumit! Egyetlen reggeli hasmenéstől nem kell kétségbe esni.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben.
Koszi
Mert nem csak egyszer volt hasmenesem,tobbszor is.
De altalaban reggel vagy napkozben..
Igy is hatott szerinted,hogy tobbszor volt?
2020. júl. 13. 11:26
3/3 A kérdező kommentje:
Maximum ketszer volt hig szekletem de kb 8-10 oraval a tabi beszedese utan.
A tobbinel csak siman kicsit lagyabb volt.
2020. júl. 13. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!