Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta után krémes folyás?
Ez nem jelenti azt, hogy nem hatott a tabletta.
Lehet valami fertőzést kaptál.
Vagy lehet épp akkor volt peteérésed, mert olyankor szokott bő, tojásfehérje állagú folyás lenni.
Általában bevétel után 5-6.napon szokott vérzés lenni, de az sem kizárt, hogy akkor lesz vérzés tőle, amikor amúgy is meg kell jönnie.
meggátolja a petesejt kiszabadulását a petefészekből;
- meggátolja, hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már esetlegesen kiszabadult petesejtet.
Ha 2 óra múlva vetted be az aktus után, akkor nagyon nagyon kicsi az esély arra, hogy teherbe estél.
Én múlt hónapban jártam úgy, hogy szükségem volt az esemény utáni tablettára, 16 óra múlva tudtam bevenni.
Akkor jött meg a mensim, amikor amúgy is meg kellett volna jönnie (június 4.-én történt a "baleset", június 5.-én vettem be a gyógyszert és 16.-án megjött.)
Csináltam tegnap tesztet, negatív lett.
De a következő menstruáció előtt még csinálok majd egyet.
(13.-án lenne aktuális, bár szerintem kimutatta volna már tegnap is, ha teherbe estem volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!