Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Kizárt dolog, hogy terhes vagy.
Egyrészt ennyitől amúgy sem lennél, másrészt mire ennyi gyógyszer kiürül a szervezetedből, ahhoz kell egy bizonyos idő.
Barátnőm is például évekig szedte, babát szerettek volna, abbahagyta, de kellett több mint fél év ahhoz, hogy összejöjjön. És doki is mondta nekik, hogy ez természetes.
Nem lehetsz terhes, ha nem hagytal (hanytal, f.stal) ki egy szemet se. Mivel foggatlot szedsz, foleg hogy 4 eve problema nelkul, igy ha mindennap is szexeltek, ugy hogy mindig beledelvez, akkor se lesz gond, mert a bogyo miatt
1. nincs peteeresed
2. vekony a mehnyalkahartyad
3. ezt elfelejtettem, valami folyadek surusodik be a mehunknel, amin nehezebben jut at a himivarsejt😀
Miert gumiztok bogyo mellett? Akkor hagyd abba a tabit, ugy nincs sok ertelme “terhelned” vele a tested.
En azert szedem, mert nem gumizunk.
Ne haragudj, tenyleg nem sertesbol irom, de kicsit aggaszto szamomra, hogy tabit szedo notarsaim nincsenek tisztaban a fogamzasgatlo hatasmechanizmusaval stb. 😨
Persze, mindenki mas, en csak ugy kezdtem el, hogy mindennek utanaolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!