Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstruáció utolsó napjaiban szeretkeztem a barátommal és ő elment bennem az veszélyes lehet?
Figyelt kérdés
Utolsó előtti napba köbö véreztem de nem annyira ő elment bennem lehetek terhes?2010. aug. 1. 22:55
11/17 anonim válasza:
Ennek örülök. Legalább nem vetetnéd el. De amúgy annyira nem nagy az esélye. Peteéréskor 20%. És ugye az sem biztos, hogy volt peteérésed, csak előfordul.
De máskor tényleg legyél észnél.
12/17 A kérdező kommentje:
észnél leszek tuti:)
2010. aug. 1. 23:50
13/17 anonim válasza:
Igazából nem nagy a valószínűsége... Persze meg van rá így is az esély.. de a legkevesebb. Elég szerencsétlennek kell ahhoz lenni, hogy így összejöjjön. Középidőben kell leginkább figyelni. Nem olyan fú de könnyű teherbe esni, hacsak nem vagy kifejezetten a "széltől is"-fajta.
14/17 anonim válasza:
menstruáció előtt és után kb 3nappal nincs veszély én úgy tudom!
15/17 anonim válasza:
Utolsó: Rosszul tudod. Bármikor teherbe lehet esni.
16/17 anonim válasza:
Mér van az, ha valaki(k) nem akar(nak) gyereket első próbálkozáásra sikerül(het), aki(k) meg akar(nak) gyereket azoknak akár évekbe is beletellhet?
(nem a kérdezőre értettem, hanem ezt vettem észre)
17/17 anonim válasza:
Nem tudom,de tényleg igazságtalan. :(
Az esélyeket pedig kár latolgatni,mert,ha 1% van rá és az bejön,akkor tök mindegy,hogy másoknak ilyenkor nem szokott.Ha valóban nem lenne gond a gyerek,akkor nem úgy beszélnél róla,hogy "veszély".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!