Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha menstruáció utolsó napjaiba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha menstruáció utolsó napjaiban szeretkeztem a barátommal és ő elment bennem az veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
Utolsó előtti napba köbö véreztem de nem annyira ő elment bennem lehetek terhes?
2010. aug. 1. 22:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ennek örülök. Legalább nem vetetnéd el. De amúgy annyira nem nagy az esélye. Peteéréskor 20%. És ugye az sem biztos, hogy volt peteérésed, csak előfordul.

De máskor tényleg legyél észnél.

2010. aug. 1. 23:48
 12/17 A kérdező kommentje:
észnél leszek tuti:)
2010. aug. 1. 23:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Igazából nem nagy a valószínűsége... Persze meg van rá így is az esély.. de a legkevesebb. Elég szerencsétlennek kell ahhoz lenni, hogy így összejöjjön. Középidőben kell leginkább figyelni. Nem olyan fú de könnyű teherbe esni, hacsak nem vagy kifejezetten a "széltől is"-fajta.
2010. aug. 4. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:
menstruáció előtt és után kb 3nappal nincs veszély én úgy tudom!
2010. aug. 4. 00:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Rosszul tudod. Bármikor teherbe lehet esni.
2010. aug. 4. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Mér van az, ha valaki(k) nem akar(nak) gyereket első próbálkozáásra sikerül(het), aki(k) meg akar(nak) gyereket azoknak akár évekbe is beletellhet?

(nem a kérdezőre értettem, hanem ezt vettem észre)

2010. aug. 4. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de tényleg igazságtalan. :(

Az esélyeket pedig kár latolgatni,mert,ha 1% van rá és az bejön,akkor tök mindegy,hogy másoknak ilyenkor nem szokott.Ha valóban nem lenne gond a gyerek,akkor nem úgy beszélnél róla,hogy "veszély".

2010. aug. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!