Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig véd a fogamzásgátló?
Szia :) ez nagyon osszetett dolog, sokan allitjak ,ha abbahagyod egyszerubb teherbe esni. Viszont en vegig szedtem volna a helyedbe, mivel igy iszonyu hormonzavar lephet fel a szervezetedben. Mindig akkor kell abba hagyni, ha elfogy az aktualis havi adag, illetve ha orvos altal javasolt. Ne erts felre, nem akarlak megremeliteni es ha szeretnetek a babat kivanom, hogy sikeruljon. :)
En is abbahagytam, elso probara sikerult. A menstruacio utan nem kezdtem uj adagba, utana nem jott semmifele verzes. :) Azota 10hkm vagyok :)
Sok sikert nektek!
Ismét te? 😅😅
Ezt a 4 szemet beszeded, meg az utána lévő 7szünetmentes napban védett vagy. Addig, míg a szünetben megjön a megvonásos vérzés, annak a végéig. Ha az elmúlik, onnantól nem hat semmit.
Privátot nem kérek köszi 🤣😉
Nődoki kb 1000 talalható az interneten, a saját lakóhelyedhez közel kereshetsz, nem én fogok neked segíteni, mikor elképzelésem sincs merre laksz....
Vagy fogod magad, azt beballagsz a kórházba, a nőgyógyászatra, ott sem fognak elküldeni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!