Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem tegnap este bevenni 9-kor a fogamzasgatlot, igy ma reggel 8-kor vettem be. Lehet belole baj?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 08:14
1/6 anonim válasza:
12 órán bellül volt...nem lehet baj belőle :) de legközelebb figyelj oda :D
2/6 A kérdező kommentje:
mindeg figyelek, csak most megsem sikerult figyelnem. amugy koszi :)
2010. aug. 1. 08:25
3/6 anonim válasza:
nem probléma, ne aggódj. jó, ha beveszed időben, de egy nap alatt nem veszted el a védettséget. ha nagyon aggódsz, egy hétig védekezzetek máshogyan is.
4/6 anonim válasza:
hiába írja azt a fogamzásgátló papírja, hogy csak akkor van gond, ha 12 órán túl veszed be... ez nem percre pontosan megy, hogy még 8:89-kor jó lett volna, de 9:01-kor már nem vagy védett rendesen.
a gyógyszert nem véletlenül kell pontosan szedni, max pár óra késéssel... én a helyedben igenis védekeznék óvszerrel egy hétig.
5/6 anonim válasza:
Hát igen, tuti összehordanak mindenféle hülyeséget abban a betegtájékoztatóban, valaki csak unatkozott és azért írta.
Komolyan: 12 órán belül voltál, nehogy aggódj emiatt, semmi baj nem lesz! :)
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy átváltozol és valami kutyámmajom lesz belőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!