Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este nem emlészem, hogy bevettem e a fogamzásgátlót. Hogyan járjak el? (Többi lent)
Rémlik, hogy levittem a konyhába, és mikor elkezdtem ezen gondolkozni, hogy bevettem- e nem volt az asztalon. Elkezdtem keresni, sem az asztalon, se az egész konyhában nem találtam.
Nem tudom most mit csináljak. Vegyek be egyet a harmadik sor végeről? De akkor meg csak 20 szem lesz (ha nem vettem be), mondjuk a megvonásos vérzésem, most elakartam tolni a nyaralás miatt, csak a betegtájékoztató mindenhol azt írja, “vegye be, még akkor is, ha ez két tabletta egyidejű bevételével történik”.
Most mit csináljak?
Mit kéne kiszámoljak?
Azt nem tudom, hogy bevettem vagy elejtettem és nem találtam meg.
Félreértettem bocsi.
Az első és utolsó szem fontos. Ha közte 1 kimarad véletlen (nem rendszeresen), semmi baj nem lesz belőle. Én 2 évig szedtem, ez idő alatt 1x volt hogy leejtettem egyet, kettőt pedig másnap vettem be. Semmi baj nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!