Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este veszem be a fogamzásgátlót akkor, hiába telik el reggelig jó pár óra (több mint 4 óra) nem szívódik fel reggelig teljesen a csökkent bél működés miatt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 07:09
2/9 anonim válasza:
Megeshet hogy nem szívódik fel teljesen
3/9 anonim válasza:
De, felszívódik. 4 éve így szedem gond nélkül.
4/9 anonim válasza:
Felszívódik, akármikor is veszed be. A tabletta a vékonybélből szívódik fel, semmi köze a bélműködésnek a felszívódásához. Akármikor veszed be, ugyanúgy felszívódik. Ha nem hánysz, vagy nincs vizes hasmenésed egymás után 3-4 alkalommal a bevétel után 4 óráig, akkor egyáltalán nem kell emiatt aggódnod.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 14. 11:31
6/9 anonim válasza:
#4 áruld el nekem hogyha a vékonyBÉL nem bél, akkor micsoda? Ha szerinted nem kapcsolódik a bélműködéshez🙃
Alváskor az m.pyloritól lefelé a duodenum, jejunum és az illeum az mi, hogyha nem a vékonybél?😅 mindezek működése alváskor lelassul, kérdező azért te se higyj el minden ilyet, ahol a vékonybél nem a bélműködés....
7/9 anonim válasza:
Ha gondolod megadom a címem, ott tudsz írni, én sote áok-os vagyok🤗
Utolsó voltam
8/9 anonim válasza:
Én amikor elkezdtem szedni úgy szedtem,hogy reggel 6kor,munkába menet előtt,de ráálltam fél éve arra,hogy lefevés előtt veszem be,és nem lett bajom,felszívódik az.Csak ne hányd ki meg ne fosd ki
9/9 anonim válasza:
Bélműködés alatt azt értettem, hogy amikor az étel végigmegy a teljes emésztési szakaszon. Viszont a tablettának nem kell teljesen végigmennie az egész emésztőrendszeren, hiszen a vékonybélben felszívódik. A vékonybél valóban a bélrendszer része, ezt nyilván én is tudom, de úgy értettem, hogy nem kell erre úgy gondolni, mint a teljes emésztésre. Egyébként én 12 évig minden egyes tablettát este fogmosás előtt vettem be, mert oda volt készítve, hogy ne felejtsem el és soha semmi gondom nem volt a felszívódással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!