Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tart mindenki otthon 72 órás tabit?
Figyelt kérdés
mármint aki szexuálisan aktív...ne kelljen rohangálni nőgyógyászhoz hogyha baj van.2010. júl. 30. 20:17
1/12 anonim válasza:
most ezt miért kellett bejelenteni a moderátoroknál? semmi olyan nincs benne. szerintem igazából nem otthon kéne tartani, hanem mondjuk lehesses vény nélkül kapni, bár tudom h lórugás gyógyszer, de nem mindenkinek a sarkon van nőgyógyász.
2/12 anonim válasza:
Mit zavar téged az, hogy mások rohannak a nőgyógyászhoz??? Nem értem.. foglakozz a magad dolgával:D
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam...miért nem lehet vény nélkül kapni? Senki se szeret nőgyógyászhoz menni, és van hogy nincs is idő rá.... azt mielőbb be kell venni.
2010. júl. 30. 20:22
4/12 anonim válasza:
akkor meg normálisan tedd fel a kérdést.
5/12 anonim válasza:
Mert ha simán lehetne kapni, akkor még hülyébbek lennének az emberek.. tudják, hogy úgy sem lesz semmi gond. Amúgy ki tudja mi van abban a tablettában... nem valószínű, hogy túl egészséges.
6/12 A kérdező kommentje:
Mi a fr*nc bajod a kérdéssel???
2010. júl. 30. 20:24
7/12 A kérdező kommentje:
20:24 még mindig jobb mint az abortusz.
2010. júl. 30. 20:25
8/12 anonim válasza:
Jobb persze. De aki nem tud vigyázni, az....
9/12 anonim válasza:
barátom anyuja mondta h szoljunk ha baj van hoz haza tabit(gyogyszerész) de mondta h minek hozzon előre azért h aztán nem lesz baj és ott eszi meg a fene a gyógyszert
10/12 anonim válasza:
A 72 órás tabi nagyon nem tesz jót a szervezetnek, azért jobb az úgy hogy csak vényre lehet kapni. Bedobsz heti 2-t, és búcsút is mondhatsz az egészségednek. Meg a gyereknek a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!