Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lesz mérges a nőgyógyász? És az endokrinológus?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pm.betegség gyanú miatt már korábban abba akartam hagyni a fog.gátlót, meg fiatal is vagyok (17). Kb 1 évig szedtem, nyilván óvszerrel védekeznénk tovább. Telefonon lehetett csak kiváltani a tabit, de akárhányszor hívtam őket, nem értem el, így most gyógyszer nélkül maradtam. Vérvételre kell majd mennem, a hormonszinteket nézni, ez gondolom befolyásolja majd az eredményt. Mennyire lesz mérges a doki, hogy tudta nélkül "abbahagytam"? Illetve az endokrinológus, eddig úgy volt, h szedem tovább? A nőgyogyi erőltette a fog.gátlót, mert "óvszer mellett mindenki terhes lesz". Valamint milyen mellékhatásokat észlelhetek ezután? Aggaszt a dolog, de nem tudok most mit tenni. :(2020. jún. 2. 15:09
1/4 anonim válasza:
Nem te tehetsz róla, hogy nem tudtad kiváltani, emiatt ne aggódj.
A nőgyógyász meg (szerintem), hülye, hogy egy 17 éves fiatal lánynak, akinek még nincs teljesen beállva a hormonháztartása erőlteti a tabit... Arra meg inkább nem mondok semmit, hogy "óvszer mellett mindenki terhes lesz" 😂.
A helyedben új dokit keresnék, de komolyan.
2/4 anonim válasza:
Az endokrinológus max örülni fog neki,mert ha a pm alulműködésre mégis kell majd hormont szedned,akkor a fog.gátló sajna kilőve. Én is szedem a Letroxot, szval fog.gátló nuku. A nőgyógyász elég barom,hogy ilyet mond.. ha mégis parázol, használj mellé plusz védekezést,ill.kérdezd meg a nőgyógyaszt,javasoljon valamit. De neki is tudnia kellene,hogy a 2 együtt nem működhet.
3/4 anonim válasza:
"A nőgyogyi erőltette a fog.gátlót, mert "óvszer mellett mindenki terhes lesz"."
Na, innentől javasolt épeszű nőgyógyász használata.
Külön gratulálok, hogy fiatal, fejlődésben lévő, HORMONÁLIS PROBLÉMÁKKAL KŰZDŐ lánynak ERŐLTETI a hormon zabálást....
No comment.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! Akkor nem csak én gondolom azt, hogy ez így nem helyén való..
2020. jún. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!