Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, h végre megjöjjön?
A terhesség szinte kizárt,mivel ebbe a hónapba a menszeszem utáni kb. 4-5 napba vtam együtt a barátommal,am meg csak petting volt.Mikor együtt vtunk óvszer+megszakítással védekeztünk.Múlt szerdán kellett vna megjönnie de még mindig semmi.Ma anyum közölte velem,h rem nem vok terhes.
egy elkeseredett 17 éves
Annak, hogy nem jön meg, nagyon sok oka lehet, pl: idegeskedések, folyamatos stresszeles! Próbálj meg picit lazítani!
Megfog jönni, csak nyugi;-)
Sok sikert, szorítok:)
ezt a kérdést én írtam ki http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__10296..
nekem a felülés és a meleg fürdő be vállt...másnap délután meg is jött a mikulás :)
L/15 :)
köszi a válaszokat.várok még!!!
am annyi,h van fehér folyásom és mindig kezdek örülni,ha úgy érzem de kimeek wc-re és csak sajna az jön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!