Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok a pasiknál ha kapcsolatban/házasságban csak óvszerrel vagyok hajlandó védekezni és nem akarok sosem fogamzásgátlót szedni?
Páran írtátok a nem bízást. Nem a nem bízásról lenne szó, hanem nem akarom a szervezetemet tönkretenni hormonális gyógyszerrel.
Igen tudom, hogy létezik más védekezési módszer is, de ami hormonmentes és biztos az egyedül az óvszer. A majd kihúzom ha jön, na abban végképp nem bízom, ez nem védekezési mód.
Soha nem értettem mi ez a nagy gumi ellenesség a fasziknál? Szexeltem már gumival meg nélküle is, nagyon minimális a különbség.
Az meg nem a gumi hibája, hogy a faszik nem tudják használni és akkor rögtön sz_r.
Én (is) írtam a bizalmat. Pont erre gondoltam, a "kihuzom-ha-jön". (Nekem 24 év valatt, amióta szexelek senki sem maradt terhes ilyen módszerrel.)
Ha ennyire nem bízol a pasikban, akkor ne csodálkozz, ha nagy részüknek szarul fog esni.
Utolsó, lehet neked szerencséd volt, de az én ismeretségi körömbe rögtön 2 lány is "kihúzom ha jön" pasitól vár gyereket éppen :)
Az óvszer nem egy nagy cucc, ha a pasinak szarul esik, akkor meg magát minősíti. Hol van az leírva, hogy a csajnak kell védekezni és tenni bármit is? Sose akadtam ki ha óvszerben kellett szexelnem.
17es vagyok...
Azt kifelejtettem, hogy van más, hormonmentes megoldás is a védekezéshez. Pl pesszárium, egyes spirálok, stb...
hmm.. itt az a baj h a pasik nem akarnak a védekezés során felelősséget vállalni
amit eddig felsoroltatok az mind a nő védekezése a férfi ebben hol van?
sőt mondok még valamit ha egy pár pl a vasektomia mellet dönt akkor 99% a nő megy el és nem a férfi, pedig ami nekik 20 perc ambuláns műtét az a nőnek egy komplett hasi műtét több kockázattal és szövődménnyel is!
szóval elég gáz h a pasik nagy része elutasító a gumival szemben pedig az egy olyan módszer ami öket is védi! nem lesz terhes a csaj, nem kap el semmit, spontán szex esetén is alkalmazható (a pesszárium pl nem)
a spirál sok esetben hormonos azt nem mindenki szedheti, ha nem az akkor is egy olyan eszköz ami folyamatos gyulladásosban tartja a méhet és ez által nem ágyazódik be a petesejt - de méhen kívül simán lehet még terhes a csaj de nem egy esetben a terhesség megmarad a spirál ellenére is !
szóval pasik nem ártana a védekezésben aktívan kivenni a részetek, elfogadni ha a nő nem szeretne semmilyen hormonális szert vagy méhen belüli eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!