Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72 órás tabletta megszünteti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 72 órás tabletta megszünteti a terhességet vagy megelőzi?

Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban lefeküdtem a barátommal de kiszakadt az óvszer, voltam dokinál tabiért de azt mondta h felesleges, én viszont aggódok egy kicsit és holnap elszeretnék menni terhességi tesztet venni, de ha a tabletta megelőzi a terhességet akkor a teszt nem ér semmit...
2010. júl. 30. 00:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem azért mondta a doki hogy felesleges, mert a srác nem élvezett belé. Én úgy biztos nem venném be. Persze ezt neked kell eldönteni. De ha nem élvezett el a srác akkor nagyon minimális az esélye a terhességnek.
2010. júl. 30. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
11:31-es Hol olvastad,hogy nem élvezett belé? Annyit írt csak a kérdező,hogy kiszakadt az óvszer.Ha azt csak az aktus után vették észre,akkor nagyon is indokolt a 72 órás!
2010. júl. 30. 11:43
 13/16 A kérdező kommentje:
de igen, a "srác" elélvezett, az orvos gondolom azért mondta h felesleges mert már ilyenkor nincs peteérése a nőknek...mondtam h azért én mégis feliratnám, aszonta h az imádkozás is annyit ér mint a 72 órás tabi, és h az én helyembe nem venné be, csak h nincs az én helyembe..
2010. júl. 30. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

1. ha nem élvez beléd, akkor is lehetsz terhes.

2. ha nincs peteérés, akkor is lehetsz terhes.

ennyi, az emberek nem robotok.. ha biztosra akarsz menni, akkor beveszed, ha meg nem, akkor imádkozz, h ne legyen gond, de ha lesz, akkor már nincs visszaút.. csak az abortusz.

2010. júl. 31. 03:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak következtettem rá, hogy talán azért mondta az orvos. De ha beleélvezett az más tészta. Hát te tudod hogy beveszed-e vagy nem. Ha tényleg olyan időpontban történt, hogy valószínű nem lehetett peteérésed, ráadásul még a nőgyógyász is ezt mondja, akkor én nem venném be. Csak tudja mit beszél, ha egyszer orvos. De te tudod hogy bevállalod e azt a kis kockázatot.
2010. júl. 31. 10:09
 16/16 A kérdező kommentje:
tegnap bevettem, szóval most már nyugi van egy kicsit.. köszi szépen mindenkinek a segítséget! :)
2010. júl. 31. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!