Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló abbahagyása után milyen vitaminokat szedtek/szedtetek a mellékhatások elkerülése, és a menstruáció megjövése érdekében?

Figyelt kérdés

Én cinket, C vitamint, D3 vitamint és B komplex vitaminokat szedek.

Nektek mi vállt be vagy mit ajánlotok?

Köszönöm,

25/N

2020. máj. 18. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedtem semmit. Magától beállt.
2020. máj. 18. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szedd ugyanazt amit eddig, nem a vitaminoktól fog "megjönni", hanem ahogy a szervezeted, a hormonrendszered visszaáll. Megjönni megfog, bár rendszertelenebb lesz a ciklusod, van akinek 1 másnak 6 hónap mire visszaáll teljesen.
2020. máj. 18. 11:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy magától kell.

De mellékhatások miatt is kezdtem vitaminozni, hogy a hajam ne hulljon, ne legyek pattános stb.

Továbbá olvastam, hogy azért jó szedni 1-2 dolgot, mert ezekkel is elősegíthetem azt, hogy hamarabb rendeződjenek lent a dolgok.

2020. máj. 18. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen mellékhatásotok volt? már ha volt egyáltalán. :)
2020. máj. 18. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ideig rendszertelen volt a ciklusom, de pár hónap után beállt. Ennyi volt összesen, semmi hajhullás, pattanás, elhízás, semmi ilyesmi nem volt.

#1 voltam.

2020. máj. 18. 14:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Szuper! :)

És meddig szedtéltabit ha szabad tudni?

2020. máj. 18. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy kis update.

Eddig 3 ciklusom jött meg 34 - 26 - 28 napra. Mensi teljesen rendbe. Első hónapba nem volt nyákom de ahogy elmúlt utána kezdett alakulni.

A hajam 2,5 hónapja hullik, zsírosodik az arcommal együtt. Annyira rá stresszeltem tavasszal hogy nekem ne legyen semmi mellékhatás, hogy végül bevonzottam!👏🏻

Jelenleg a hajamra szedek Forcapillt és varga samponnal mosom, minimális pattanások előbújnak de nem úgy mint gyógyszer előtt. Államon “Kígyózó” mitesszerek vannak de legalább nem gyulladnak be.

Hízás, fogyás, hangulatingadozás nincs.

Sajnos egyénfüggő, hogy kiből mit vált ki a gyógyszer elhagyása, idő és kitartás kell hozzá! :) na meg pozitív gondolkodás. Aki hasonlóan tervezi az abba hagyást ajánlani tudom, valóban “könnyebb” a szervezetemnek és a tudatomnak is hogy már nem szedem a gyógyszert.

2020. aug. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!