Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hitessem el a barátommal, hogy a tabitól nem leszek terhes?
Figyelt kérdés
Fél bennem elmenni..2008. nov. 23. 17:46
1/8 anonim válasza:
Magyarázd el neki részletesen, hogyan is hat. Nyugtasd meg a tájékoztatóval is, hogy úgy használod, ahogyan elő van írva, így gyakorlatilag lehetetlen ellenkeznie a következményekkel :)
2/8 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak az "ugyeszedszgyógyszert" típus létezik. Megnyugtató:)
És csatlakozom az előttem szólóhoz, abszolút.
3/8 anonim válasza:
A tiniknek készülő felvilágosító oldalakon általában százalékosan fel szokták sorolni, hogy melyik védekezési módszer mennyire biztonságos.
Szerintem elég meggyőző, keress neki valami ilyesmit :)
4/8 anonim válasza:
Sehogy!Tényleg van esély a terhességre,mégha kicsi is!
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak?
100%os a retina petting, és a sterilizálás...
2008. nov. 24. 21:27
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem se érnek sokat a tabik!Csak tönkreteszik a hormonháztartást(tapasztalat)!
7/8 A kérdező kommentje:
Már szedem, és nem azért kérdeztem, hogy lebeszéljetek. Jelenleg ez a legjobb fogamzásgátló módszer számunkra.
Nem hinném, hogy a kúp, meg krém biztonságosabb.óvszerrel meg mindkettőnk számára élvezhetetlen a szex
2008. nov. 25. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!