Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kb 1 hete nem szedem már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hete nem szedem már a fogamzásgátlót, és nagyon szúr a hasam alul-ez az miatt van?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellékhatás lép fel, akkor a nőgyógyásszal kell konzultálni. És igen, lehet emiatt. Nyomás a dokihoz.
2010. júl. 29. 11:20
 2/7 A kérdező kommentje:
szédülés is lehet az miatt,mert mostanában nagyon szédülök,eddig nem szoktam így..lehet hogy elmegyek dokihoz:S....amugy terhes biztos h. nem vagyok :)
2010. júl. 29. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok idióta barom! Szedjétek csak a fogamzásgátlókat, bátran!!!

Majd ne csodálkozz, ha a gyereked félnyomorék lesz....

2010. júl. 31. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
van alacsony hormontartalmú fogamzásgátló is, amitől semmi baja nem lesz a gyereknek, a tied nem túl magas hormon tartalmú? orvos írta fel, vagy vény nélkül vetted? ha orvos írta fel, kérj időpontot tőle, ha nem múlik el pár napon belül, ha meg nem orvos írta fel, akkor is keress fel egyet és irass olyat, ami a szervezetedhez a legjobban illik
2010. júl. 31. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2010. júl. 31. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
szerinted férfiak szednek fogamzásgátlót?? idióta, ha unatkozol, irogass máshova, ahol a te szinteden vannak.
2010. aug. 1. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:
semmi bajom nem volt amugy a gyógyszerrel,csak az zavart be sztem,hogy most abbahagytam 1 év után,amugy jó volt,szerettem,sokkal jobb ,mint a gumi....azt utálom.szerintem kiürül egy idö után a szervezetböl,ugyhogy a gyereknek semmi baja nem lesz attol hogy én szedtem-meg csak 20 éves vagyok ugyhogy a gyerek még eszembe se jutna:D de lehet többet nem szedem ,mert nagyon megzavart, a hasam még mindig fáj:(
2010. aug. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!