Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a testhőm 37 fok akkor már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a testhőm 37 fok akkor már biztos nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Ma este mértem 9kor

Ugy tudom aki terhes annak magasabb pár fokkal a teshője.

Késik 3 napja a mensim,de ugy érzem mintha meg akarna jönni...feszülnek a melleim stb...

Terheselőjelnek meg korai,akkor mégis megfog öni azért érzem ugy???

2010. júl. 28. 22:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
LolE
2010. júl. 28. 22:54
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez így önmagában kevés, hogy megállapítsd, terhes vagy-e.

Van okod aggodalomra? Milyen más tüneteid vannak? Mert pl. terhesség egyik jele is lehet a "mindjárt megjön" érzés, de az is lehet, hogy csak késik.

2010. júl. 28. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Mi van ma veletek? Mindenki a hőmérőt használja terhességi tesztnek?

A hődet ráadásul reggel kell mérnie,mielött bármiféle mozgást végzel,vagyis ébredés után azonnal.

Ez az érték pedig egyszerűen nem jó semmire.Terhesség megállapítására biztos,hogy nem! Szeretkeztetek úgy a barátoddal,hogy esélyes legyél a terheségre,vagyis nem védekeztetek?

Akkor vegyél egy terhességi tesztet és ha már eltelt az aktus óta 14 nap akkor csináld meg.3 nap késés még nem sok,ne idegeskedj!

2010. júl. 28. 22:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon ideges vagyok ennyit nem késett még soha.

Hát most na,ilyenkor nem tudok sehonnan sem szerezni este tesztet ,hogy megnyugodjak megmértem a testhőm.

2010. júl. 28. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
a mell feszülés, és a megjön érzés a terhesség jelei:/bocsi
2010. júl. 28. 23:03
 6/15 anonim ***** válasza:
ajánlom neked a vérvételt. az kimutatja, ha bármi van a szervezetben. és képzeld még a terhességet is.
2010. júl. 28. 23:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Tudom,de eljelnek korainak gondolom..lehet tényleg csak meg akar jönni azért érzem ezt,legalábbis merem remélni.
2010. júl. 28. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
mindenki csak akkor gondolkozik mikor mar kes, es ugyanaezta kerdest 1000 teszik fel , pedig a valasz meg mindig ugyanaz. " vegyel tesztet" "vedekezz" gondold meg mielott megtenned, akkor nem jutsz ide" Nem unjatok?
2010. júl. 28. 23:05
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
holnap reggelig már tökmindegy annak a babának.
2010. júl. 28. 23:29
 10/15 A kérdező kommentje:

hát nem tök mind1 -.-

ma reggel is megmértem és szintén 37 volt...

2010. júl. 29. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!