Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? 3 hónapja szedem a gyógyszert az első hónapban védelekztünk a második levél felétől nem, de nem élvezett belém . A bajom megjött rendesen nem volt semmi különös.
Figyelt kérdés
3 levél óta védekezünk egészségügyi okok miatt..de megjelentek rajtam a terhesség jeleni...szédülés..hányinger..ez lehet a gyógyszertől?Ez a második levél óta tart..de most már a melleim is fájnak kicsit...esetleg lehet hogy nőnek? vagy gondoljak "rosszra"? Nagyon félek..:(2008. nov. 23. 11:08
11/11 anonim válasza:
Nyugi ez a tabi mellékhatása az Első 3 hónapban jelentkeznek de aztán elmúlnak. Nekem ez az első hónapban volt de akkor még gumival is védekeztünk úgy megijedtem...de most fél éve szedem és semmi mellékhatás nincs :) szerintem neked is elmúlik:) várd ki a 3 hónapot doki is azt mondja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!