Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell tudni a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tudni a fogamzásgátló gyógyszerről?

Figyelt kérdés
Most akarom majd elkezdeni szedni, de előtte kicsit tájékozódni szeretnék. Elég hízékony vagyok, azt mondjam a dokinak majd? Kb. mennyibe kerülnek? Nektek melyik vált be?
2010. júl. 28. 15:07
 1/7 Holdtündér ***** válasza:
100%
Én is hízékony vagyok, nekem Milligestet írt a doki. Egy dekát nem híztam tőle. Az ára három hónapra 5700-6200 Ft körül szokott mozogni úgy emlékszem.
2010. júl. 28. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. júl. 28. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Volinát szedek,nem volt vele semmi gondom,nem híztam.Az étvágyamat növelte,de oda figyeltem eddig is,hogy mikor mit eszem,így nem volt gond.3 hónapra 6350ft-ot szoktam fizetni,de ez patikafüggő is,van ahol 6500ft,ezért kerestem egy olcsóbb helyet.
2010. júl. 28. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Én Yadinet szedek, nagyon megbízható, bár sok mindentől függ, hogy szedhete-e egyáltalán. Nem híztam tőle, a menstruációs görcsöket enyhítette, beáll tőle a menzeszed ugye.. Figyelni kell, hogy pontosan szedd be, de elég rugalmas, tehát ha 2 óra elcsúszás van bármikor, az nem gáz, ha a második héttől esetleg 12 óránál több ideje nem vetted be, az se okoz fennakadásokat, csak szedni kell tovább.. Már az első szem bevételétől kezdve védelmet nyújt.

Amúgy az nem mérvadó, hogy mások nem híznak egy gyógyszertől, mert lehet, hogy pont te leszel az, aki fog.. Szóval erre sajnos nem lehet alapozni. Egy havi 2500 Ft, 3 havi asszem 7200 Ft körül lehet, de azt nem tudom biztosan.

2010. júl. 28. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Először is szerintem ne írass úgy tabit, hogy nem voltál vérvizsgálaton, mert abból látja az orvos a hormonjaid tartalmát. Majd mondd, hogy hajlamos vagy elhízásra, gondolom meg is fog vizsgálni (cyto). Majd ezután kellene felírnia. Nem csak hasra üt, mert van pár ilyen doki... Ami szerintem nem jó, mert ha nem válik be, váltogat?

Én Cypromixet szedek, sokan elítélik ezt a gyógyszert. Nekem teljes mértékben bevált. Ezt főleg pattanásos bőrre, és erős szőrösödésre adják (nálam utóbbi állt fenn, meg pco...).

Nincs vele bajom, most kezdem majd a 13. levelet, a melleim nőttek csak meg, ezzel nincs semmi baj. Beállította a ciklusom, teherbe nem estem még (csak annál véd, aki a fennt említett problémákkal küzd). Szebb lett a bőröm is, szóval nincs vele bajom. Ráadásul a 3 havi adag a többi fogigátlónak kb. az egy havi árával egyenlő. 2240-ért veszem.

19/l

Remélem tudtam segíteni!

2010. júl. 28. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A Cypromix azért olcsóbb,mert a tb támogatja.Nem csak annál véd a teherbeeséstől,aki PCO-s,hanem mindenkinél,mert van fogamzásgátló hatása,de elsősorban bőrgyógyászati készítmény,így csak fogamzásgátlóként nem írják fel.

Egy szintén PCO-s

2010. júl. 28. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg hasznosak voltak. :) Persze, mindenképpen megyek előtte orvoshoz, nem szoktam gyógyszert szedni, ezért is akartam előtte többet megtudni róluk. Köszi!
2010. júl. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!