Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy terhes? =)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy terhes? =)

Figyelt kérdés

A barátnőmnél voltam és hát még semmi nemvolt.

csak annyi hogy kiverte a farkam (aztán kimentem megtöröltem) és utána megujjaztam.( de előtte hozzáértem a farkamhoz) ennyitől lehet terhes?

2010. júl. 28. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, nem sok esély, de igen, én is igy lettem terhes...
2010. júl. 28. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
ha ettol terhes lesz, a gyereket nevezzetek el Songokunak...
2010. júl. 28. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Hát, ha nem mostad le és utána felnyúltál neki elég rendesen, akkor lehet, bár attól függ, hogy mikor volt meg neki legutóbb. Egyébként szerintem praktikusabb pont ebből az okból a lánnyal "kezdeni" :)

Nem ártana ha vennétek egy tesztet, vagy vannak ilyen tabletták amit 72 órán belül be kell venni és ok lesz minden :) Ezt felírhatja akármilyen orvos és nem kell hozzá szülő. Ha kell segítség szólj, elküldöm a linket :)

2010. júl. 28. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Persze. Ha nem jött meg neki és a terhességi teszt pozitív, akkor mindenképp terhes!

Le is szoph@tott volna és akkor nem kell kimenj, megtörölni, utána ujjazás helyett meg is b@szhattad volna minden mindegy alapon. Miért nem b@asztad meg keményen és élveztél a mellére? Akkor legalább nem ilyen f@szság miatt aggódsz, hogy a kicsit örökítőanyagos ujjaddal nyúltál be neki. Legközelebb az ánuszrózsájánál matass az ondós kezeddel és akkor nem lesz gond!

2010. júl. 28. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem terhes. Kedves első válaszoló, te pedig biztos, hogy nem így estél teherbe, mert fizikai képtelenség.
2010. júl. 28. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Hogy te milyen kedves vagy...
2010. júl. 28. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Nem ,,lehes" terhes. Tanulj már meg írni, amúgy meg hány éve svagy? Mert jó lenne tudni ilyen kérdéssel.
2010. júl. 28. 14:25
 8/9 A kérdező kommentje:

:SSS

de nem ment a kezemre semmi. elélveztem, kimentem megtöröltem a farkam + a kezem és visszamentünk. aztán csak hozzáértem a farkamhoz picit ( makkomhoz nem ). és utána ujjaztam.:SS

nemhiszem el h ennyitől lehet..

2010. júl. 28. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, itt az a furcsa helyzet állt elő, hogy mind a ketten teherbe estetek, de ha ezután az "együttlét" után 72 órán belül kézenállva szétterpesztett lábbal elmondod a miatyánkot, akkor lehet hogy isten megsegít pár ezer forinttal, hogy vehess magadnak egy könyvet a szekszuális felvilágosításról.
2010. júl. 28. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!