Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a vélemény e pharmatex hüvely kúpról?
nekem a barátnőm sokszor használ olyat, mert nem szedhet tabit. Én olyankor mindig belé megyek el, hisz pont arra van.
Nyugodtan elmehet beléd a pasid ha azt használtad, különben semmi értelme nem lenne.
Nálunk még sose volt belőle gond
... nekem meg egyik gyerekkori barátnőm Pharmatex-babája ősszel lesz egy éves... Szóval nem fórumon olvastam, meg nem is a kisujjamból szoptam. :) Szerencsére nem volt gond az érkezése így nem volt baj, csak kicsit később szerették volna. Én azt javaslom, hogy önmagában csak akkor használjátok beleélvezéssel, ha nem gond, ha esetleg becsúszik a trónörökös. :)
25/L
Alacsony hatásfokú módszer, a nőgyógyászok is csak megszakítással és naptármódszerrel együtt ajánlják, ugyanis az előváladékkal igen, egy "teljes adaggal" már nem biztos, hogy meg tud birkózni.
Nem véletlenül terjedt el a nőgyógyászok között a pharmatex-baba kifejezés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!