Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a fogamzásgátlóval szabályozni a menstruációt?
Kedves #3-as!
Nekem PCOS-em van és a nődoki nekem is fogamzásgátlót írt, mivel gyakran maradt ki a menstruációm. Én viszont nem szedtem be, hisz, az a baj, hogy a fogamzásgátló nem igazán egészséges.
Amitől rendbejött a menstruációm az a helyes táplálkozás, és a testmozgás. Talán a kérdezőnek is nem ártana egy nőgyógyász, hogy mi miatt rendszertelen a menstruáció, aztán a lehető legegészségesebb módon kezelni azt. :)
22N
Szabályozni?
A menstruáció fő szabály a ciklikusság. Ez az egészséges élet része. A ciklus pedig sok más élettani rotmussal is harmóniában van. Ha beavatkozol, csak mindezt szétberheled, azaz az egészségedet. Ezt nem nevezném szabályozásnak.
Ha csak kitolod az idejét, felborul a rend. Inkább a vagyaid szabályozd, és az alkalmat időzítsd a rendszerhez, ne fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!