Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar, és azt mondta, hogy soha soha nem fog fogamzásgátló tablettát szedni, mert nem akarja a hormonháztartását felborítani?
Én ezt megértem, akkor maradt az óvszer.25 vagyok, de mindig bennem van a para, hogy "mi van, ha". Mennyire biztonságos az óvszer?
Gondoltam megkérdezlek Benneteket, vagy megnyugtattok, vagy nem... Tudom, mi az a pearl index, mindig helyesen használjuk az óvszert (spermicides lifestyles), eddig nem volt belőle probléma, de mit tegyek, hogy halál nyugodt legyek?
A másik kérdésem: elképesztően sok előváladékom van, ez hatással lehet az óvszerre? Dugás közben az óvszer alján kiszivároghat, ugye?
én is ezt mondtam a barátomnak és ő is elfogadta a döntésemet. 5 hónapig óvszereztünk, közben egyszer volt baj, amikor esemény utánit kellett bevennem. igazából a szüleim beszéltek rá a tablettára, amit 2 napja szedek, szóval nem tudok róla se pozitívat, se negatívat mondani... mindenesetre ha semmi bajom nem lesz tőle, akkor ezt fogom szedni és elhagyjuk az óvszert.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!