Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm nem akar, és azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar, és azt mondta, hogy soha soha nem fog fogamzásgátló tablettát szedni, mert nem akarja a hormonháztartását felborítani?

Figyelt kérdés

Én ezt megértem, akkor maradt az óvszer.25 vagyok, de mindig bennem van a para, hogy "mi van, ha". Mennyire biztonságos az óvszer?

Gondoltam megkérdezlek Benneteket, vagy megnyugtattok, vagy nem... Tudom, mi az a pearl index, mindig helyesen használjuk az óvszert (spermicides lifestyles), eddig nem volt belőle probléma, de mit tegyek, hogy halál nyugodt legyek?

A másik kérdésem: elképesztően sok előváladékom van, ez hatással lehet az óvszerre? Dugás közben az óvszer alján kiszivároghat, ugye?

2010. júl. 27. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
mond azt ,hogy az óvszer csípi a farkad ;)
2010. júl. 27. 23:27
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Első: Jó nagy köcsög vagy.

Igaza van a barátnőjének. Neki a gumitól nem lesz semmi baja, de a lánynak igenis lehet a tablettától.

Kérdező: Ha nem szakad ki, és rendesen használjátok, akkor biztonságos. Ha ennyire parázol, használjatok mellé spermicidet (pl. pharmatex).

2010. júl. 27. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Az enyém is így volt vele... Aztán megtörtént a baj, rohanás a 72 órásért és izgulás. 1db 72 órás rosszabb mint pár év rendes tabi. Azóta áldja a nevem, hogy rábeszéltem utána...
2010. júl. 27. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
miért vagyok köcsög ,néz utána ,ha csupasz neki a sperma ölő csipheti neki ...
2010. júl. 27. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

én pl csak az óvszerben bízok..mert az olyan védekezés ami szemmel látható,tudom ha baj van,tudok ellene tenni. soha nem szednék gyógyszert,nincsenek pattanásaim a menzeszem beállt,csak a terhesség elkerülésevégett nem szedném,mert úgysem bíznék benne. gondolj bele higy ha óvszert használsz tudod h mikor van gond.

am én már szedtem be 72órásat,nem lett tőle hormon problémám,és ezek után sem tudna senki rábeszélni a foggátlóra...:S

2010. júl. 27. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

A barátnődnek szíve joga azt tenni a saját testével amit akar, de ezúton üzenem neki, hogy a terhesség, a levegő, a víz de még a mai élelmiszerek is felborítják a hormonháztartását.

nők milliói szedik biztonsággal a tablettát szerte a világon, biztonsággal. mellékhatás lehet, de ha bevesz egy fájdalomcsillapítót mondjuk a fejfájására, attól is lehet. sőt, ha felszáll a buszra, az is felborulhat.

2010. júl. 27. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy hormonkészítménytől kicsit hamarabb felborulhat, mint mástól...
2010. júl. 27. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 23:39! Honnan veszed, hogy nők milliói szedik biztonsággal? Szedni szedik, de miből gondolod, hogy nincs bajuk tőle? Vagy nem lesz? A fog.gátlót szedő első generáció lányai mostanság érnek/értek szülőképes korba, még nem tudni, mi lesz, szóval mondhatni a világméretű gyógyszerkísérlet még folyik.
2010. júl. 28. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

???

a fogamzásgátló szedő nők első generációja most ér szülőképes korba? kicsit el vagy tájolva. a fogamzásgátló szedő nők ELSŐ generációja a nagyanyámék voltak az 1960-70-es években, csak úgy mondom... a 2. generáció pedig édesanyáink... mégis itt vagyunk, mi 3. generáció.

gondolkozz már kérlek, mielőtt okoskodsz.

2010. júl. 28. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó: És te nem hallod folyamatosan azt, hogy a régi gyógyszerek még szarok voltak? Elhiheted, azt sem mondták még akkor:D

Az "új generációs alacsony hormontartalmú készítményeket" szedő nők tényleg most érnek szülőképes korba, szerintem így értette az egyik válaszoló. Lehet 5 év múlva ezeket a tablettákat fogják leszarozni.

Amúgy meg egyre több a mellrákos, a méhnyakrákos, a meddő nő. Nem mondom, hogy feltétlen összefüggés van a kettő között, de ki tudja?

Hiába alacsony hormontartalmúak a tabletták, így is van olyan nő, aki trombózist kap tőle, meg olyan is akad, aki az abbahagyása után alig tud teherbe esni...vagy épp nem is tud, csak több évi meddőségibe járkálás után.

Amúgy (tudom, a válaszból nem ez jön le), de nem vagyok akkora nagy tabiellenes. Csak nem így kellene...kicsit túlzás, ami most megy. Meg se vizsgálnak szinte, csak felírják minden szarra.

2010. júl. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!