Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Úgy, hogy óvszerrel védekeztün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy, hogy óvszerrel védekeztünk, bennem ment el és aztán leellenőriztük és nem volt lyukas nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 23. 01:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
De lehetsz. Csak baromi kicsi az esélye.
2020. ápr. 23. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem, hogy kicsit a valószínűsége, hanem ha nem volt lyukas, anyaghibás a gumi, és nem folyott ki mellette az anyag, akkor kereken 0%, hogy ebből az aktusból terhesség legyen.

2020. ápr. 23. 01:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt nem vettük észre, hogy kifolyt volna és mikor elélvezett kivette szóval úgy már nem folytattuk tovább. Max ami kifolyhatott az az előváladék és nem kell mondani tudom, higy abban is lehetnek soermák,de az meg nem hinném, hogy annyi, higy kifollyon. Még várok válaszokat
2020. ápr. 23. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján abszolút esélytelen a terhesség.

Nyugodj meg, és aludj, biztos, hogy nem vagy terhes.

F/34

2020. ápr. 23. 03:04
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Elképzeltem a szexuális életeteket, ahogy az aktus után vizsgálgatjátok a gumit, hát nagyon romantikus lehet...
2020. ápr. 23. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Hány éve félsz adolgoktól, akkor szedjél tablettát is!!!
2020. ápr. 23. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld nem lehetsz így
2020. ápr. 23. 09:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, hogy egyből utána azzal vagyunk elfoglalva, de szerintem jobb megnézni mint aztán amikor már késő megoldani
2020. ápr. 23. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
32%

Ne szedj tablettát. Csak tönkreteszed vele a tested.

Mi egy éve védekezünk óvszerrel, sokszor van szex, mégsem lettem terhes szerencsére. :) Az óvszer beválik.

Ha a petesejt és a hímivarsejt nem találkoznak, abból bizony nem lesz baba, vagy ha igen, akkor Chuck Norrisnak hívják.

2020. ápr. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!